Den beste måten å lytte til musikk på

Er det en ting vi nordmenn elsker og bedyrer, så er det musikken vår. Denne ligger på mange måter i folkesjela vår. Vi har kjente navn som Grieg blant annet som har produsert melodier hvert eneste hjørne i verden har elsket. I nyere tid er det Kygo, dog ikke like klassisk selvfølgelig, som har stått for eksporten her til lands. Med denne historien i bakhånd, så er det ikke rart at vi elsker å lytte til musikk. Dessuten, i en hektisk hverdag, så er det deilig å bare lene seg tilbake og la musikken roe oss helt ned. Men hva er egentlig den beste måten å lytte til musikk på?

Det finnes utallige alternativer der ute. Fra de gamle platespillerne til helt digitale løsninger, så har du mange muligheter. Det kanskje mest spennende med internettet er dog nettopp dette, de mange mulighetene du har. På nettet i dag finnes det en hel del streaming tjenester som du kan få helt gratis. Går du på YouTube for eksempel kan du lytte til nærmest enhver sang som er ute i markedet. Det bør dog benevnes at kvaliteten her ikke alltid er like god. Et annet gratis alternativ da er Spotify, den svenske appen som nylig har blitt børsnotert. Dette selskapet har virkelig store planer for musikkstreaming, og mange artister ser ditover for å finne det perfekte alternativet for å publisere sin musikk på en plattform. De tjener mye på reklameinntekter her nemlig. Allikevel betyr ikke disse reklamene så mye moro for deg som lytter. Det kan derfor være et alternativ å kjøpe sanger individuelt, slik en tjeneste som Itunes lar deg gjøre. Da trenger du ikke kjøpe eller laste ned et helt album. I stedet bare skreddersyr du et album som passer din stil.

Mulighetene for lytting til musikk er mange der ute, og det hele avhenger egentlig av smak. Dersom du har lyst på det bredeste utvalget er YouTube best. Den beste kvaliteten har Spotify. Sist men ikke minst, fritt utvalg og ingen reklame har Itunes. Velg det alternativet som passer deg best og nyt god musikk i hele året 2019!