Hvordan nyte kunst og musikk på nett?

Det er ikke alltid like lett å vite hvor man kan nyte ordentlig god musikk og kunst om dagen, men på denne siden skal vi gå nærmere inn på sidene du kan bruke for å lære mer om dine gamle favoritter, men også finne nye.

Youtube

Dette er for mange en overveldende hjemmeside der du ikke helt vet hvor du skal begynne. Heldigvis finnes det måter du kan finne folk som passer for deg der inne. Er du for eksempel interessert i analog fotografi og kunst er det mange videoer du kan finne som lærer deg mer om forskjellige teknikker og måter du kan forbedre deg på.

Musikk

Det kommer mer musikk ut enn noensinne, og vi anbefaler deg også å følge med på YouTube. Det finnes også sider som last.fm der du kan finne ut musikk relatert til musikken du hører på. Nå som vi har apper og programmer som Spotify eller Tidal er det også lett å finne musikk som er lik den vi allerede liker.

Sjekk kultursider

Når det kommer til underholdning i Norge finnes det en rekke sider du bør holde deg oppdatert på. Hvis du har en favorittavis så anbefaler vi deg å sjekke kultursiden der. Aftenposten har for eksempel en veldig god kulturseksjon.

RSS

Er du glad i å følge med på en spesifikk kunstner eller en spesifikk artist? Hvorfor ikke lage din egen RSS-feed der du får alle nyheter relatert til denne personen inn i et eget program. Det er faktisk overraskende lett å lage en slik feed. Det er nok noe vi kommer til å skrive mer om snart!

Hvordan finner du underholdning på nett? Det er jo absolutt mulig å bruke strømmetjenester som ViaPlay, NRK Nett-TV og TV2 Sumo også. Kanskje til og med Netflix eller HBO Nordic? Det er mange muligheter der ute!