Underholdning i sommer

Det blir en annerledes sommer for mange, men det betyr ikke at man ikke la seg underholde. Det finnes heldigvis mange fine og kreative tiltak over hele landet. Her skal vi gi deg noen gode tips til underholdnings-Norge i sommer.

Hvis du befinner deg i Oslo bør du sjekke ut Salt. Her er det mange fine utekonserter i sommer, og de følger selvfølgelig alle smittevern-regler. På dager uten konsert, serverer de også mat fra food trucks – og da kan alle ta turen innom, uten billett. Salt er bare et lite steinkast fra operaen, så dette er perfekt for deg som er turist i Oslo. Likevel er det slik at Salt også er et svært populært tilbud blant lokale, så hvis du ønsker billett til en av konsertene – så bør du være tidlig ute.

Det er også flere fornøyelsesparker som holder åpent i sommer. Men det er plass til færre folk enn normalt, så det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg en inngangsbillett. Spesielt du med små barn synes nok dette er et godt alternativ i sommer, da det ikke er noe problem å holde barna underholdt i slike familieparker.

Ikke glem underholdning på nett

Du finnere selvsagt også mye bra underholdning på nett, og spesielt på regnværsdager det fristende å bli på sofaen og bare se på TV-serier. Men hus at du må ikke se på HBO eller Netflix, det finne nemlig veldig mye bra å streame fra norske tilbydere. Spesielt NRK og TV2 har mye å by på, og det er fint å støtte opp om norsk underholdning i disse tider. Uansett om du liker drama eller komedie, så finnes det et norsk TV-program for deg.

Da gjenstår det bare å ønske deg en god sommer med mye god underholdning! Vi håper den blir fin!